Geen zorgen meer met de grasslin schakelklok

Ik kweek en dit vind ik leuk. Mijn vriendin heeft er echter niet veel verstand van en soms zie ik haar verdrietig op de bank zitten als ze weet dat ik weer uren weg kan zijn in de kweektent bij ons in de tuin. We hebben hier wel eens een woordenwisseling over gehad, maar meestal is dit wel te behappen, ieder zo een hobby toch? Wat ik dan dus wel erg kon waarderen, is dat ik op mijn verjaardag een grasslin schakelklok cadeau kreeg. Ze wist dus dat ik dit nodig had, kennelijk luistert ze dus toch als ik weer verhalen ophang over de perfecte werking van een grasslin schakelklok en dat ik hier echt voor moet sparen. Ik hou zoveel van haar, het is niet te omvatten, het is geweldig om te zien hoe we toch elkaar steeds weer proberen te begrijpen en daarmee ook steeds dichter bij elkaar komen. Zo’n cadeau is zeldzaam en het is zo ontzettend lief. Sorry als ik overdrijf, maar ik kan er maar niet over ophouden. Nu is zei ook binnenkort jarig en je snapt dat ik dit moeilijk kan overtreffen, we zullen zien, ik heb al wel een paar ideetjes.