Flinke besparing met de fast easy filler

Flinke besparing met de fast easy filler

Een vriend van me attendeerde me onlangs op de fast easy filler, waar ik nog nooit van had gehoord. Ik beklaagde me bij hem over de prijzen van de sigaretten, die echt de pan uit rijzen. Ik heb het niet al te breed, hoewel ik ook niet kan zeggen dat ik arm ben. Enfin, je kunt altijd wel wat besparen natuurlijk en zeker op sigaretten, waarvan ik er best veel rook. Ik vind het echt zonde dat ik altijd iets van zeven euro kwijt was voor een pakje sigaretten waar ik voorheen maar iets van vier euro voor betaalde, die prijsstijgingen zijn eigenlijk echt zo snel gegaan. Hij vertelde me dat je met de fast easy filler heel gemakkelijk je eigen sigaretten kan draaien en dat het net zo lekker is, of misschien nog wel lekkerder, dan gewone sigaretten. De smaak is puurder omdat je de shag rookt, maar dan wel met een filter ervoor. Ik heb er enkele van hem geprobeerd, die kreeg ik gewoon van ‘m, en ik vond ze erg goed te doen. Ik heb eens geïnformeerd en de fast easy filler uiteindelijk via een goede website besteld, daar was ie het goedkoopst. Nu bespaar ik zeker twee derde op mijn kosten voor sigaretten en kom ik eindelijk gewoon weer rond, wel net zo prettig!