Fanatiek sporten met behulp van een proteïne shake

Fanatiek sporten met behulp van een proteïne shake

 

Veel van mijn vrienden begonnen al voor de zomer nog aan de proteïne shake en ik moet eerlijk bekennen er eerst niet zoveel fiducie in te hebben. Toen ik echter terugkwam van mijn vakantie, een maand vol genieten van de zon en tevens van de ruime porties eten die ik voorgeschoteld kreeg, was ikzelf vijf kilo aangekomen en waren sommige van hen wel een kilootje of vijftien lichter. Het verschil was dus echt opmerkelijk en dat alleen door de maaltijd te vervangen door een proteïne shake. Ik besloot er zelf ook aan te gaan, zeker omdat ik mij ook niet zo lekker meer voelde in mijn lichaam. Binnen enkele weken ben ik ook tien kilo kwijtgeraakt, wat natuurlijk een enorme prestatie is, een die je niet zo snel wegwuift – dit blijkt een echt goede methode te zijn, waar ik dan ook zeer tevreden over ben. Bovendien vind ik het heel lekker wel gewoon energie over te houden, vind ik het heel fijn dat ik op dat vlak niets heb hoeven inleveren. Je krijgt namelijk nog genoeg eiwitten binnen om je de hele dag door te helpen en dat niet alleen, want ook heb je ruim over om fanatiek te sporten, ideaal dus.