Eindelijk geïnteresseerd in mode door Hilfiger denim

Eindelijk geïnteresseerd in mode door Hilfiger denim

Mij heb je eigenlijk nooit iets kunnen vertellen over mode, altijd was het zoiets van het ene oor erin het andere oor eruit. Vriendinnen van me vroegen me altijd om eens mee te gaan naar een modeshow, bijvoorbeeld de Amsterdam Fashion Week of de modeshows die er hier in mijn stad – Arnhem – worden gegeven – de nadruk ligt hier bij de kunstacademie namelijk op mode. Maar het kon me altijd gestolen worden, ik gaf er niks om. Dat wil zeggen, tot ik de mode vond die bij me paste en die me echt wat deed, die me echt aansprak. Dat was namelijk totdat ik de kleding van Hilfiger denim ontdekte. In Hilfiger denim heb ik echt wat gevonden wat ik graag en wat ik veel draag en waarvan ik het leuk vind om de mode te blijven volgen. Ik ben zelfs al naar twee shows van Hilfiger denim geweest om te kijken wat er het daaropvolgende seizoen in de schappen zou komen te liggen. Het is elke keer weer spannend wat ze hebben bedacht voor het komende seizoen, en het liefst loop ik in de lente natuurlijk al in de kleding die ze voor de herfstcollectie hebben bedacht.