Een scala aan wasmachine onderdelen in de garage

Een scala aan wasmachine onderdelen in de garage

Zelf heb ik jarenlang geklust en had ik veel wasmachine onderdelen, dit was mijn specialiteit, ik wist alles van wasmachines en had veel wasmachine onderdelen bij mij in de garage opgeslagen. Iedereen in mijn omgeving wist dan ook dat ze naar mij toe moesten komen mocht er iets mis zijn met de wasmachine. Ik verving meestal een aantal wasmachine onderdelen en dan deden ze het weer zoals het moest. De wasmachine onderdelen kocht ik in en mijn vrienden en mijn omgeving vergoedde die dan als ik ze had gebruikt, meestal kreeg ik ook wat extra’s, soms in geld maar soms ook in een goede fles wijn of chocola en ga zo maar door. Ik vond dit erg lief, ik vind het alleen maar leuk om met wasmachine onderdelen om te gaan en om het te repareren, ik deed het dus zonder moeite en vond het helemaal niet erg dat het vrijwillig was. Je begrijpt dat wij thuis ook altijd een uitstekende wasmachine hadden, om het jaar gaf ik hem meestal een onderhoudsbeurt en verving ik sommige wasmachine onderdelen. Mijn vrouw was hier vooral erg blij mee, ik repareerde en onderhield de wasmachine en zij deed de was. Prima geregeld dacht ik zo.