Een ritueel bij de Rituals

Een ritueel bij de Rituals

Doe mij maar rituals. Ik vind dit een fantastisch merk en ik ben al jaren verslaafd aan de producten van rituals. Ik hou ontzettend van verzorging en rituals is verzorging. Het is geweldig om ’s ochtends op te staan met rituals en te gaan slapen met de rituals producten. Mijn man is inmiddels ook overgestapt, hij is niet heel erg van de persoonlijke verzorging maar dit heb ik hem inmiddels wel aangeleerd. Hij heeft de mannenlijn van rituals en dit bevalt hem erg goed. We gaan maandelijks naar de rituals winkel om weer nieuwe spullen in huis te halen. Hier maken we altijd een uitje van, we gaan dan een dag de stad in, we kopen kleren voor hem, voor mij en eindigden bij de rituals. Daarna doen we een kopje koffie in ons favoriete café, we hebben daar een soort van kleine traditie, we bespreken de week door en peilen even of we nog gelukkig zijn. Natuurlijk kan je nooit in een constante geluk zitten, maar gewoon, of alles nog gaat zoals we willen. Het is erg fijn om dit contact momentje met je man te hebben, zo blijf je op de hoogte van elkaar.