E-liquids

E-liquids

Online is het mogelijk om verschillende E-liquids te kopen. Via de website van E-liquidmania kan je al diverse soorten vinden. Hier is het mogelijk om bekende merken, maar ook zeer exclusieve merken te bestellen. Elke bestelling met een totaalbedrag van €10,- zal geheel gratis worden verzonden. Bovendien wordt een bestelling, die op een werkdag voor 17.00 uur is geplaatst de volgende werkdag al geleverd.

In dit assortiment zijn meer dan 120 verschillende soorten te vinden. Heerlijke vloeistoffen met aparte smaken. Er zijn in totaal 10 merken hier te vinden en dus voor iedereen wel een passende vloeistof te vinden.

Verschillende smaken E-liquids kan je hier bestellen

Mijn passie voor deze manier van roken is heel langzaam begonnen. Als eerste had ik een E-sigaret aangeschaft en hier een klein flesje vloeistof bij. Mocht ik het niks vinden, dan was dit niet zo erg. De aanschaf is maar een klein bedrag en daarvoor wilde ik het zeker wel proberen. Ik moet er heel eerlijk bij zeggen dat mijn eerste vloeistof niet lekker was. Maar om het nog een kans te geven had ik andere smaken besteld. Via de site van E-Liquidmania is namelijk zoveel soorten te vinden, hier zit zeker een lekkere smaak voor mijzelf bij.

Inderdaad, heb ik nu mijn smaak gevonden en nog veel meer. Elke dag rook ik bijna een hele fruitschaal op. De smaken peer, abrikoos, Appel, meloen en druiven ontbreken dan ook niet. Heerlijke vloeistoffen met een aparte smaak.