Dozenhal en milieu

Al sinds 1978 verkoopt Dozenhal gebruikte en nieuwe dozen. In de 35 jaar dat het bedrijf bestaat is het uitgegroeid tot een groot groen bedrijf. Bij Dozenhal verkopen ze namelijk niet alleen nieuwe dozen, maar ook partijen die al eens zijn gebruikt. Door het recyclen van 1 ton golfkarton wordt 266 kilogram luchtverontreiniging voorkomen en het bespaart ruim 20.000 liter water.

 

Verkoop

Dozenhal verkoopt gebruikte en nieuwe dozen. Gebruikte alleen in maten die op dat moment aanwezig zijn, maar ook hier hebben we veel verschillende maten op voorraad liggen. Dit zijn dan vaak restanten of overproductie. Heeft u toch liever een nieuwe doos, dan is dat ook mogelijk. Nieuwe dozen zijn er in alle afmetingen.

In de dikte van het karton, heeft u keuze uit drie mogelijkheden:

 

  • enkele golf licht;
  • enkele golf zwaar;
  • dubbele golf.

 

Daarnaast is er bij het bestellen van een nieuwe partij altijd nog de mogelijkheid om dit te laten bedrukken met bijvoorbeeld het bedrijfslogo.

 

Bestellen

Wilt u een partij dozen bestellen, dan kunt u eenvoudig op deze site de maten en de dikte doorgeven. Met 2500 verschillende afmetingen in 6 hallen zit er altijd wel iets passends voor u bij en kunnen we vaak al de volgende dag bij u leveren.

Wilt u het bedrijfslogo op de doos hebben staan, of wilt u alleen een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kan dit ook. Laat in dit geval uw gegevens achter en dan nemen wij binnen een werkdag contact met u op.