Dit brievenbusdoosje bezorgde me wel heel bijzondere post

Vanochtend ontving ik een brievenbusdoosje op mijn deurmat en ik ben onwijs blij met de inhoud daarvan. Ik heb namelijk een ouderwetse briefwisseling met een vriend van me, voor wie ik romantische gevoelens koester. Het gegeven dat het nog onuitgesproken tussen ons is maakt het voor ons allebei spannend en nog bijzonder, en we kunnen beiden onze gevoelens kwijt in de brieven die we elkaar sturen. Hij zit duizend kilometer verderop en daarom hebben we onze vriendschap al maanden niet verder kunnen exploreren, maar ik heb nog genoeg herinneringen om op te teren, van hoe we aan het begin van dit voorjaar nog samen voor een kampvuur zaten bijvoorbeeld. Het is juist bijzonder dat we nu in alle veiligheid onze gevoelens kunnen uitspreken voor elkaar en we ons eigen leven kunnen leiden. Wel vind ik het erg leuk zo op de hoogte gehouden te worden van zijn leven. Wat er in het brievenbusdoosje zat? Het boek dat hij net had uitgelezen en zo bijzonder vond dat hij het met me wilde delen. Ik ben natuurlijk direct begonnen met lezen en kon het boek de hele dag al niet meer wegleggen!