De industriële hanglampen benadrukken het karakter van mijn pand

De industriële hanglampen benadrukken het karakter van mijn pand

 

Altijd al had ik twee dromen, waarvan het ene was om midden in het bos in een huisje te wonen en het andere was op een industrieterrein in een oude loods te wonen. Met het aanbod dat ik enkele jaren terug op het web zag verschijnen sloeg ik twee vliegen in een klap – er stond namelijk een oude loods midden in een bosrijke omgeving te koop. Ik moest wel fors meer betalen dan ik eigenlijk had gewild maar het gegeven dat dit precies was wat ik wilde zorgde ervoor dat ik best iets wilde investeren. Bovendien had ik de tijd om het te verbouwen en hoefde ik geen extra kosten te steken daarin, deed ik het gewoon allemaal zelf. Daar komt nog bij dat ik al een hele hoop meubels had die ik direct een op een kon over verhuizen én ik wat websites vond waar ik, bijvoorbeeld in het geval van de industriële hanglampen die ik heb hangen, voor een heel scherpe prijs enkele nieuwe meubels in kon slaan. Die industriële hanglampen wilde ik per se hebben, aangezien ze het karakter van het pand als geen ander weten te benadrukken.