De douchekraan opendraaien

Wat vind ik het heerlijk om eindelijk dit huis gekocht te hebben. Al langer zat ik rond te kijken maar nooit had ik echt een feeling met een van de huizen die ik bezocht. Dat wil zeggen, totdat ik deze tegenkwam natuurlijk. Met dit huis had ik direct een klik, wij vormden direct een match en ik zag mijzelf hier gelijk wonen. Inmiddels woon ik er ook al, al is het nog wel een beetje behelpen hoor. Ik zit nog midden in de verbouwing maar gelukkig was ik zo slim om te beginnen met de badkamer. Inmiddels heb ik de douchekraan al vaker moeten opendraaien dan me lief is, want wat word je toch vies van verbouwen. Toch vind ik het heerlijk om zelf bezig te zijn in het vormen van dit huis naar mijn smaak, het zelf aan te pakken. Over de badkamer gesproken, die heb ik geheel in klassieke sfeer ingericht, met bijvoorbeeld een bad op pootjes en een sierlijke, gouden douchekraan. Ik vind het heerlijk die kamer tenminste vast op orde te hebben want zo word je altijd weer schoon na het intensieve verbouwen.