Dagje uit Limburg voor mijn ouders

Dagje uit Limburg voor mijn ouders

Mijn ouders zijn zulke schatten en zij staan altijd voor ons klaar. Eerst met de verbouwing van ons huis en nu ik de laatste tijd erg veel last heb van mijn rug doet zij wel eens de boodschappen en helpt ons ongelofelijk met de kinderen. En daarom heb ik bedacht om hun te verrassen met een dagje uit Limburg. Zij gaan niet zo veel dagjes uit en daarom word het nu maar eens tijd. Toen mijn man thuis kwam uit zijn werk vertelde ik hem van mij plan en hij vond het een goed idee. Want ook hij is er erg mee geholpen toen hij zo veel hulp kreeg met het zware werk tijdens de verbouwing van mijn vader. En mijn moeder die telkens klaar stond met een bordje eten voor iedereen. Een dagje uit Limburg voor mijn ouders zal daarom dan ook een echt verdient dagje voor ze zijn. De schatten, en zo hebben wij ze meer uit eten genomen toen de kinderen bij de ouders van mijn man sliepen en bij het toetje hebben wij ze een kaart overhandigd. Met de tekst; bedankt voor al jullie steun van de afgelopen tijd. Voor jullie is het even tijd voor ontspanning en geniet daarom geheel naar eigen keuze van een dagje uit Limburg!