Contacten met Milieu Service Nederland onderhouden

Contacten met Milieu Service Nederland onderhouden

Ik werk op een marketing bedrijf waar ik het echt ontzettend naar mijn zin heb. Gaandeweg merk ik dat ik me met steeds meer dingen mag bemoeien en daar geniet ik echt van. Als je als broekie ergens binnenkomt en je merkt dat je kan groeien is dat een prettige gewaarwording. Ik zie het dan ook echt als een leerschool hier, het leuke is alleen dat ik ook niet eens weg wil. Ik zie dit als een plek waar ik kan leren en mezelf verder kan ontwikkelen maar waar ik ook in wil investeren, ik wil hier blijven en het liefst zo lang mogelijk. Het leuke is dat dat van hun kant ook zo lijkt te zijn, in tegenstelling tot wat ik van tevoren misschien verwacht had word ik hier niet wegbezuinigd maar blijven de wederzijdse investeringen plaatsvinden – tot groot genoegen van beide partijen. Ook mag ik andere klussen doen buiten mijn eigen werkveld, zoals de contacten met Milieu Service Nederland onderhouden. Dit zijn ook weer dingen waar ik van leer, want van de zaken op het gebied van facility management, wat natuurlijk direct met Milieu Service Nederland te maken heeft, had ik voorheen nog geen ervaring.