Claudia Strater toegepast op speciale gelegenheid

Claudia Strater toegepast op speciale gelegenheid

Claudia Strater is altijd goed, dat vind ik echt. Ik leerde rond mijn 20ste Claudia Strater kennen. Ik had net een nieuwe baan, mijn eerste, en wilde er goed bijlopen. Helaas had ik natuurlijk nog niet het geld om de duurste mantelpakjes te kopen en zocht ik naar creatieve oplossingen. Ik kwam bij Claudia Strater, mooie en tijdloze kleding zonder de hoofdprijs te betalen, zo kon ik twee mooie jurken aanschaffen en een vrouwelijk pak, waarmee ik even een indruk achter liept op mijn nieuwe werk, ik werd gelijk serieus genomen. Sindsdien is Claudia Strater onmisbaar in mijn garderobe, ik denk dat de meeste kleding wel daar van dan kom en sinds je je kleding gewoon op internet kan bestellen, vind ik dit ontzettend handig, uk bestel gewoon na mijn werk en een dag later is het al binnen. Zo heb je extra tijd nodig om van alles nog te kunnen doen. Winkelen duurde namelijk altijd erg lang, en dit is nu niet meer zo, ik kan niets dan positief zijn over Claudia Strater. Echt een merk wat iedere vrouw moet kennen. Ik heb een goedkope leuke webwinkel gespot trouwens, waar ze ook Claudia Strater verkopen.