Bijdrage leveren aan de europallets

Bijdrage leveren aan de europallets

Mijn beste vriendin is bezig haar eigen zaak op te zetten en ik help haar een beetje belangeloos mee. Op dit moment heb ik geen eigen baan en heb ik er dus tijd zat voor. Ik vind het bovendien echt leuk haar te helpen want ze heeft een richting gevonden en dat vind ik alleen maar leuk voor haar. In plaats van het doelloze jobhoppen dat ze voorheen deed volgt ze nu haar droom en dat vind ik echt alleen maar mooi. Bovendien heeft ze denk ik een gat in de markt te pakken en bij het logistieke gedeelte daarvan help ik haar graag uit de brand. Vergeet namelijk niet dat ik ook zo mijn eigen ervaring heb opgebouwd en ik daarin dus echt kan bijdragen. Iedereen brengt zo z’n eigen expertise mee en dat is alleen maar goed. Vandaag ben ik achter de goedkoopste europallets gegaan die ik maar kon vinden. Ik ken het wereldje en wist dus wel waar ik moest zijn voor dit soort europallets, namelijk bij de handel van De With, die de grootste voorraad aan pallets hebben en het bovendien ook nog eens heel voordelig aan kunnen bieden. Voor mij is het heel leuk deze bijdrage te hebben kunnen leveren!