Beton cire ook vrouwelijk

Bij beton cire denken de meeste mensen aan een stoere inrichting met grove beton cire muren. Beton cire kan deze uitstraling ook zeker geven maar het kan ook heel zacht en vrouwelijk zijn. Beton cire kopen kan in verschillende kleuren. Ook in verschillende patronen en het kan toegepast worden waar jij het wilt. Zo kan beton cire ook zachtheid uitstralen en hoeft beton cire dus niet perse grijs te zijn. Het kan ook in het wit of beige. Zelfs roze is een kleur die kan met beton cire. Het is maar net hoe je het wilt en het beton cire kan zo gemaakt worden.

Betonlook in je huis

Betonlook verf dient heel goed in je huis als vervanging van echt beton op je muren of meubels. Het geeft de stoere betonlook zonder dat je er heel veel voor hoeft te doen. Het kan je houten kasten zo weer een nieuwe uitstraling geven. Je muur kan er weer even mee door want de betonlook verf is vlekbestendig. Dit betekent dat er geen rare vlekken in de muur kunnen komen. Ook geen vochtplekken. Stel dat je per ongeluk een glas water laat vallen of nog erger wijn, dan zie je hier niks van op de muren. Over vlekken heen verven is dus niet meer nodig.

Alle kleuren

Verf is er in alle kleuren. Zo gek of fel als je maar kan bedenken, het is er. Zo ook kalkverf kleuren. Je kunt het niet bedenken of het is er. Neem een kleurenwaaier mee en je kunt er thuis over gaan piekeren welke kleur nou eigenlijk het mooiste is. Bij kalkverf is dan ook nog mogelijk om een soort patroon in je verf te krijgen. Zo heb je mist en emil. Twee kleuren kalkverf maar totaal verschillend met een soort patroon erin. Iets anders dan anders dus. Hiermee kun je origineel zijn. Moet je wel uit alle kleuren kunnen kiezen die er zijn.