Barista was vriendelijk en de sfeer prettig

Barista was vriendelijk en de sfeer prettig

De barista was erg vriendelijk en de sfeer was fijn. In geen tijden was ik meer op zo een fijne plek geweest. Het kwam natuurlijk ook door het weer, de zon scheen en het was weer echt warm, dit was lang geleden. Iedereen is dan sowieso vrolijk gestemd, maar daarnaast was ik ook met bijzondere lieve mensen om mij heen. De barista zorgde voor geweldige koffie, waardoor de toon al was gezet, goede gesprekken konden beginnen en alles kwam voorbij. Het verleden, de toekomst, onze dromen en ga zo maar door. Binnen een uurtje zaten we al in zo een fantastische flow, ik wilde niet meer dat het ophield. Er was ook een DJ die geweldig draaide en er kwamen steeds meer mensen. Uiteindelijk stonden we daar denk ik met pakweg vierhonderd man. Ik hou van deze kleine festivals, net te groot om iedereen te kennen, maar wel klein genoeg om een gezellige groepssfeer te krijgen. Gezien ik niet drink bleef ik in de buurt van de barista om weer een kop koffie te halen, niet zozeer omdat ik het nodig had, maar meer omdat het fantastisch lekker was.