Alleen de scootmobiel accu vervangen

Alleen de scootmobiel accu vervangen

 

Al jaren heb ik een hele goede scootmobiel, waar ik best gehecht aan ben geraakt, net zoals je dat vroeger kon raken aan je fiets. Ik had daar altijd echt een speciale band mee, was er trots op en koos ‘m ook echt erop uit. Hetzelfde geldt voor mijn scootmobiel die ik met zorg heb uitgekozen, aan de hand van mijn eigen eisen en wensenlijstje. En daar ben ik nu dus al jaren dol op – je kunt je mijn teleurstelling wel voorstellen toen de accu moeilijk begon te doen. In plaats van een geheel nieuwe mobiel te kopen besloot ik het anders te doen, besloot ik gewoon de scootmobiel accu te gaan vervangen in plaats van het gehele ding. Dan kon ik namelijk nog wel van mijn bekende scootmobiel gebruik maken en had ik enkel een nieuwe scootmobiel accu nodig, dan was het een stuk sneller opgelost. En dus toog ik naar de website van Scootmobiel Center op zoek naar een scootmobiel accu, wat ik daar natuurlijk zo gevonden had. Mijn kleinzoon hielp me met het rond krijgen van de bestelling en het betalen en dergelijke en het klusje was in no time geklaard!