Al snel stond er een afspraak met Paul Dekkers

Al snel stond er een afspraak met Paul Dekkers

Op zoek naar een echte mooie muurschildering? Dan ben je bij Paul Dekkers echt aan het juiste adres. Mijn man en ik zijn verhuist en nu ben ik zwanger, en dus moest er natuurlijk een mooie babykamer komen. Het is zo bijzonder om elke kamer in het nieuwe huis in te kunnen richten voor het compleet nieuwe leven dat ik nu krijg als gezin. Dat ik daarom alles het liefst zo perfect mogelijk wil hebben. En daarom heb ik een lange tijd eens op internet gekeken naar een leuk idee van de babykamer, en zo kwam ik uit nieuwsgierigheid op deze site terecht van Paul Dekkers. Want een mooie muurschildering kan een babykamer natuurlijk erg mooi en persoonlijk maken. ik ben dan ook totaal verliefd geworden op een van de mooie voorbeelden die ik vond op deze site. En daarmee ben ik dan ook direct naar mijn man gegaan om hem dit idee ook eens voor te legen. Gelukkig was hij er net zo mee eens als ik en toen stond er al snel een afspraak met Paul Dekkers!  Deze beste man was aan de gang met de babykamer, ik in onze eigen slaapkamer en mijn man was in onze aanstaande werk- hobbykamer druk aan de gang. En zo wordt ons paleisje dan ook helemaal volledig naar wens.