Al je documenten veilig opgeslagen

harde schijf

Wanneer je vaak met belangrijke documenten werkt, is het niet altijd even veilig om deze alleen op je computer op te slaan. Gebeurd er iets met de besturing van je computer of crasht deze dan ben je al je foto’s en documenten kwijt, een externe harde schijf is ideaal om je foto’s en documenten op te bewaren. Op deze manier heb je altijd de zekerheid dat je deze nog hebt mocht je computer ermee stoppen. Bij azerty.nl zijn er verschillende harde schijven in het assortiment.

Externe harde schijf

Perfect om je foto’s mee te nemen naar vrienden

Ben je op vakantie geweest dan heb je vast erg veel foto’s gemaakt, om deze allemaal mee te nemen op een USB stick is niet ideaal. Met een externe harde schijf zet je eenvoudig de foto’s erop, je koppelt de harde schijf aan en je kunt op je gemakt met je familie en vrienden alle foto’s bekijken. Ga je weer naar huis dan neem je net zo makkelijk de schijf weer mee, ook voor andere programma’s is de schijf geschikt omdat je erg mobiel bent. 

Voordelig in aanschaf

Voorheen moest je bij de aankoop van een externe harde schijf nog veel geld betalen, tegenwoordig heb je in de webshop van azerty.nl voor een voordelige prijs al een externe schijf waar je veel documenten en foto’s op kunt opslaan. Wel is er onderscheid gemaakt tussen een schijf die je thuis gebruikt, en een schijf die je mee kan nemen. De schijven om mee te nemen zijn over het algemeen compacter.