Sportschool in Den Bosch maakt sporten leuk

Train Station 073

Sinds kort sport ik bij een unieke sportschool in Den Bosch namelijk Train Station 073. Deze sportschool heeft een hele andere aanpak dan de meeste sportscholen. Mijn grootste probleem is namelijk dat ik weet dat sporten belangrijk is en goed voor mijn gezondheid maar ik heb de motivatie niet om het vol te houden. Mijn grootste struikelblok is dat ik vol goede moed begin maar het sporten uiteindelijk niet echt leuk vind. Dat zorgt er uiteindelijk voor dat je je motivatie verliest en dan haak je af. Ik heb al heel wat sportscholen in Den Bosch en omgeving uitgeprobeerd maar nergens heb ik het lang volgehouden.

Sportschool in Den Bosch

Wat is er zo uniek aan deze sportschool in Den Bosch?

Nu vraag je je misschien af wat zo uniek is aan deze sportschool in Den Bosch? Bij Train Station 073 zorgen ze er namelijk voor de sporten leuk is. De sportschool bestaat uit drie zogenaamde stations: het fun station, het power station en het boxing station. Elk van deze stations biedt eigen mogelijkheden om te sporten. Het fun station biedt bijvoorbeeld balsporten, sport en spel en Calisthenics (het trainen met het eigen lichaamsgewicht). Natuurlijk is het niet alleen maar fun, er wordt ook hard getraind. Maar wel op een leuke manier. In dit station staan afvallen, coördinatie, balans en snelheid centraal. Het biedt een boel afwisseling en het brengt echt de fun in het sporten terug zonder dat je daarvoor de focus op resultaat verliest.

Uniek concept

Meld je aan voor een gratis proefles

Wil je ook op een leuke manier sporten? Misschien is Train Station 073 ook wel wat voor jou. Schrijf je nu in voor een gratis proefles en wie weet zie ik je ook bij deze sportschool in Den Bosch. Je kunt je voor deze proefles inschrijven op de website.