Hier volgde ik bhv in Eindhoven

bhv eindhoven

bhv eindhoven

Een tijdje terug heb ik voor het eerst mijn BHV in Eindhoven gevolgd. Voorheen deden wij dit namelijk ergens anders, maar daar was niemand echt tevreden over. Om die reden is mij gevraagd te gaan zoeken naar een nieuwe instantie die ons hiermee kon gaan helpen. Het is namelijk van belang om die cursus ieder jaar te herhalen zodat het diploma geldig blijft. Mocht er op een bepaald moment niemand in ons pand aanwezig zijn hiermee, dan is mijn baas in overtreding van de wet. Dit is namelijk verplicht en daarom zorgt hij ervoor dat dit nooit gebeurt. Ik vind het heel erg leuk dat hij mij toentertijd hiervoor heeft gekozen, want ik vind dit soort dingen heel erg interessant. Dat is ook de reden dat ik graag nog andere dingen zou gaan doen, zodat ik ook weet hoe ik verwondingen moet behandelen.

In de buurt

bhv eindhoven

Tijdens mijn zoektocht naar een goede plek voor onze BHV in Eindhoven kwam ik al vrij snel uit bij G4s. Hierover las ik online heel veel goede ervaringen, dus daarom heb ik deze meteen doorgestuurd naar mijn leidinggevende. Die heeft hier toen een afspraak voor ons gemaakt en een maand later was het zover. De instructeurs van deze onderneming zijn ongelofelijk goed en daardoor had ik ook echt het idee dat ik meer leerde dan vorige keren. Het zat ook nog eens hier om de hoek, dus wij konden gewoon vanaf kantoor lopen. Neem zeker eens een kijkje op hun website als jij meer informatie wilt!